2024 Avrupa Jeoparklar Ağı Toplantısı Kula-Salihli Jeoparkı'nda Yapılacak

Gündem 05.03.2024 - 01:35, Güncelleme: 05.03.2024 - 01:42 598+ kez okundu.
 

2024 Avrupa Jeoparklar Ağı Toplantısı Kula-Salihli Jeoparkı'nda Yapılacak

Avrupa Jeoparklar Toplantısı Kula-Salihli Jeoparkı'nda gerçekleştirilecek.
UNESCO Avrupa Jeoparklar Toplantısı 5-8 Mart 2024 tarihlerinde Kula- Salihli Jeoparkı ev sahipliğinde yapılacak. 5-9 Mart 2024 tarihleri arasında  düzenlenecek olan ve turizm açısından da büyük bir önem taşıyan toplantıda bölgemiz 45 ülkeden 192 katılımcıyı konuk edecek.  Önemli toplantı öncesinde Salihli'ye gelen UNESCO Küresel Jeopark Ağı Başkanı Prof. Dr. Nikolaos Zouros, Avrupa Jeoparklar Ağı 2. Başkanı Babbis Fassoulas, Lesbos Jeoparkı temsilcisi Bentana Konstantina, Lesvos Jeoparkı temsilcisi Kardatou Fani, Lesvos Jeoparkı 2. Koordinatörü Valiakos Ilias, Kula-Salihli Jeoparkı Koordinatörleri Prof. Dr. Tuncer Demir ve Doç. Dr. Ahmet Serdar Aytaç ile Avrupa Jeoparklar Ağı heyet üyeleri Salihli Belediye Zeki Kayda'yı makamında ziyaret etti.  
Avrupa Jeoparklar Toplantısı Kula-Salihli Jeoparkı'nda gerçekleştirilecek.

UNESCO Avrupa Jeoparklar Toplantısı 5-8 Mart 2024 tarihlerinde Kula- Salihli Jeoparkı ev sahipliğinde yapılacak. 5-9 Mart 2024 tarihleri arasında  düzenlenecek olan ve turizm açısından da büyük bir önem taşıyan toplantıda bölgemiz 45 ülkeden 192 katılımcıyı konuk edecek. 

Önemli toplantı öncesinde Salihli'ye gelen UNESCO Küresel Jeopark Ağı Başkanı Prof. Dr. Nikolaos Zouros, Avrupa Jeoparklar Ağı 2. Başkanı Babbis Fassoulas, Lesbos Jeoparkı temsilcisi Bentana Konstantina, Lesvos Jeoparkı temsilcisi Kardatou Fani, Lesvos Jeoparkı 2. Koordinatörü Valiakos Ilias, Kula-Salihli Jeoparkı Koordinatörleri Prof. Dr. Tuncer Demir ve Doç. Dr. Ahmet Serdar Aytaç ile Avrupa Jeoparklar Ağı heyet üyeleri Salihli Belediye Zeki Kayda'yı makamında ziyaret etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve salihlimanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.