2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güvenlik ve Trafik Tedbirleri görüşüldü

Gündem 14.09.2023 - 00:50, Güncelleme: 14.09.2023 - 00:50 545+ kez okundu.
 

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güvenlik ve Trafik Tedbirleri görüşüldü

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının huzur ve güven ortamı içerisinde geçirilebilmesi amacıyla, alınacak trafik ve güvenlik tedbirleri konulu toplantı düzenlendi.
2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının huzur ve güven ortamı içerisinde geçirilebilmesi amacıyla, alınacak trafik ve güvenlik tedbirleri konulu toplantı Kaymakam Mehmet Kâmil Sağlam Başkanlığında düzenlendi. Salihli Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya; İlçe Emniyet Müdürü Burhan DEMİRKIRAN, İlçe Jandarma Komutan Doğukan KARAASLAN, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya KARAOĞLU, Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa GÜN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut YENEN, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanları ve Taşıma Kooperatif Başkanları katıldı. Kaymakam SAĞLAM, ‘’2023-2024 eğitim-öğretim yılının güvenli bir şekilde geçmesi noktasında üzerine sorumluluk düşen tüm birimlerin gereken tedbirleri aldığını belirterek, yeni eğitim-öğretim yılı, öğrencilerimiz ve velilerimiz için hayırlı uğurlu olsun.’’ dedi.
2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının huzur ve güven ortamı içerisinde geçirilebilmesi amacıyla, alınacak trafik ve güvenlik tedbirleri konulu toplantı düzenlendi.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının huzur ve güven ortamı içerisinde geçirilebilmesi amacıyla, alınacak trafik ve güvenlik tedbirleri konulu toplantı Kaymakam Mehmet Kâmil Sağlam Başkanlığında düzenlendi.

Salihli Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya; İlçe Emniyet Müdürü Burhan DEMİRKIRAN, İlçe Jandarma Komutan Doğukan KARAASLAN, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya KARAOĞLU, Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa GÜN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut YENEN, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanları ve Taşıma Kooperatif Başkanları katıldı.

Kaymakam SAĞLAM, ‘’2023-2024 eğitim-öğretim yılının güvenli bir şekilde geçmesi noktasında üzerine sorumluluk düşen tüm birimlerin gereken tedbirleri aldığını belirterek, yeni eğitim-öğretim yılı, öğrencilerimiz ve velilerimiz için hayırlı uğurlu olsun.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve salihlimanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.